Planifier un itinéraire
8m

Camping Osuna

Camping - Parking Payant
Camping situado dentro del casco urbano de Madrid, a tan solo unos minutos de dos estaciones de metro y varias líneas de autobuses.
1 Calle Jardines de Aranjuez 28042 Madrid Espagne
N 40° 27' 13.68" O 3° 36' 12.564"
Autres contacts
Ouverture
Du 01 mars au 31 décembre
Horaires
De 00:00 à 00:00
Durée de stationnement
Illimité
Places
120
Stationnement
Parking Payant
Sol
Herbe
Qualité du sol
En pente
Partager

Photos

NaN
NaN
+ 25

TARIFS

0

SERVICES

21 21 €
5 5 €
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

LIEUX À PROXIMITÉ

Activités à proximité

Photo principale de l'activité
La Manduca tapasbar
5.15 km
Eten en drinken

Avis

5 commentaires
PABLO GOMEZ

PABLO G. Drapeau-es

Le 6 avril 2024

Voir le commentaire original

Als u veel lawaai wilt hebben, is dit uw camping!! Ze leven om feesten te organiseren, waarbij mensen van buiten de camping komen en deze vullen, waardoor elke dienst instort, inclusief de receptie die die dag niet open gaat, en ze verschuilen zich achter het feit dat ze dat niet kunnen. een ramp zonder organisatie of orde, of aandacht, of verlangen…. maar feest... daar zetten ze zich voor in.

Répondre

Oskar Ramirez

Oskar R. Drapeau-es

Le 14 décembre 2023

Voir le commentaire original

Goede camping om Madrid te bezoeken, metrostation op 5 minuten afstand, goede prijs, we waren zeer comfortabel.

Répondre

Alan K. Drapeau-en

Le 2 juin 2023

Voir le commentaire original

Slechts een paar woorden overCamping Osuna Calle de los Jardines de Aranjuez 228042 Madrid Ik heb geboekt voor een overnachting van meer dan € 41 op de terugweg naar de veerboot, ik vertelde hen dat we een lange caravan hadden (8 meter), ze zeiden geen probleem. Nou, ik kwam opdagen en de ingang was op zijn zachtst gezegd krap. Toen ik inleverde, besloot een kleine, witte bestelwagenman te proberen zich een weg naar buiten te banen. Ik kreeg uiteindelijk een sensor op de poortpaal met de achterkant van onze caravan. De heer die bij de receptie werkt, zegt: "Het is oké, ik kon zien dat het niet jouw schuld was, dat busje had moeten stoppen". baas" Nou, de baas gaf me toen een rekening van € 178, € 103 voor het onderdeel en € 25 om het onderdeel op te halen en € 50 voor arbeid (hij deed de reparatie zelf). De bon was voor de € 103, maar op de onderkant van het vel was de andere € 75 gekrabbeld, toen ik een paar woorden had over de extra kosten, begon de baas behoorlijk agressief te worden en recht in mijn gezicht, toen kon ik ruik de drank op zijn adem, dus ik vraag beleefd om een stap achteruit te doen vanwege de geur. Hij zei toen om te f@&k off en van zijn site af te gaan. Dus doe jezelf een plezier en blijf ver weg van deze plek

Répondre

Jesús Sanz

Jesús S. Drapeau-es

Le 20 novembre 2022

Voir le commentaire original

Répondre

Maryse N. Drapeau-fr

Le 5 septembre 2022

Voor 30 € per nacht konden we onze camper verlaten en Madrid bezoeken met de metro in de buurt. De toiletten zijn recent, althans die van de vrouwen. De ontvangst is erg aardig. Verschillende diensten zijn inbegrepen, behalve elektriciteit. Een beetje lawaai van verkeer, auto's en treinen, maar met oordopjes is het oké.

Répondre

Voir plus d'avis
Vous devez être connecté pour publier un avis